Fremtidsplaner

Man lærer så længe man lever og det er godt at udvide sin horisont hele tiden. Jeg prøver at udvikle mig hele tiden på alle de forskellige ting jeg har med at gøre i min hverdag. Inden for min interesse med Engelske bulldogs vil jeg bla. tage nogle af de forskellige kurser/uddannelser DKK tilbyder deres medlemmer. 

 

Jeg har tage disse DKK kursuser/uddannelser:

Hundeholderuddannelsen

Fordi jeg gerne vil lære endnu mere om genetik generelt, hvad man skal huske på og forberede sig på ang. avl og fødsel. Især de forberedelser der skal gøres inden man med god samvittighed kan lade en engelsk bulldog indgå i avl.

Lære at læse også andres hundes adfærd og ikke kun sin egen og hvordan man tager allerbedst af sine hunde.

Opdrætteruddannelsen

Fordi jeg gerne vil have det kursusbevis som myndighederne kan se hvis jeg engang skulle drive erhvervsmæssig hundehold.

 

Dette er for at forberede mig bedst mulig til hvis jeg skal have hvalpe hjemme i egent hus og i mit kommende kennelnavn. Jeg drømmer om at få et par tæver i min kommende kennel, og har allerede nogle linjer i tankerne, for mig ville det være logisk at købe en tæve der passer godt til Jørgen og en anden tæve der passer til Max, og på den måde føre deres linjer videre uden at ændre for meget på Kinibox’ og Nobozz’ forarbejde.

 

Jeg bruger lang tid og planlægger meget hvordan jeg kan være med til at gøre racen engelsk bulldog til en meget sundere race.

 

Jeg leger også lidt med at tage DKK´s ekstriør-dommeruddannelse, dette ved jeg dog ikke hvornår vil blive påbegyndt, da alle ting gerne skal gå op i en højere enhed med mit arbejde og privatliv.