Udstyr

Jeg er en af de typer der helst ikke går ned på udstyk til diverse udstillinger

Jeg synes det er en stor verden hvor man kan købe en masse gode og brugbare ting, men man kan også bruge mange penge på en masse ting der går i stykker eller ikke ser særlig pæne ud. Her siger jeg ikke at pris og kvalitet hænger sammen hver gang.

Det udstyr jeg har:

Trimmebord med hjul i en højde af 55cm fra Tholo, som jeg træner hundene på, men som jeg også rengøre dem på, så de er godt vandt til at være derpå. Hjulene gør at jeg bruger det som vogn, når jeg skal til udstillinger, dette er 2 fluer med et smæk.

2 Metalbure fra DogMan med overtræk, så drengene kan komme i hver deres bur for at slappe af før og efter turen i ringen, overtrækket er for at give dem noget ro, mens de er derind. Derhjemme står burene inde på hundeværelset så de kan ligge sig derind når de har lyst.

Jeg har valgt at bruge et andet bur til bilen, da jeg ikke ville have et bur der larmer i bilen ved rystelser og sådan et bur er ikke nemt og bekvemt at tage i og ud af bilen hver gang man skal til udstilling.

2 campingstole, så vi er sikker på at have noget at sidde på når vi er af sted.

Har et udstillingssæt bestående af line, halsbånd, armbånd og nummerholder.

Derudover har jeg altid nogle håndklæder med til at tørre evt. fugt af hårene, børste og kam, vatrondeller og vatpinde, babyolie til næsetippen, potevoks, og selvfølgelig vandskål til udstillingerne.

DKK udstillingstelt til diverse udstillinger udendørs. Jeg har været ved at undersøge de forskellige telte ved at læse frem og tilbage. Min mening er at DKK´s røde udstillingstelt er det bedste, da man kan sætte det op 1 person og det har en fin størrelse. Dog er jeg lidt træt af at det vejer så meget.

 

Det udstyr jeg vil have: