Max Stud dog

 

Tusind tak til Kennel Nobozz for denne lækre dreng, han betyder rigtig meget for os og vi elsker ham over alt på jorden. Han er og vil altid være vores lille gulddreng.

Max hentede vi i England, han er født og opdrættet af Mr. Harris der ejer Kennel Nobozz. Begge hans forældre er af engelsk afstamning, dog har jeg ikke mødt hans far endnu, men hans mor har et rigtig dejligt sind og ser rigtig godt ud.

Max er vores lille terrorist i huset, han bed i alt mens hans tænder voksede, han elskede at sidde og tygge i alt der var i hans rækkevidde, også fingre, tær eller vinduskarmen. Max bruger lang tid på at sidde og kigge på os mennesker mens vi snakker eller går og laver mad. Han er en lille charmetrold og det bedste i hans verden er når vi står op, for så skal han gerne lige kæles for på gulvet. Han er glad for alle mennesker og dyr. Han har den helt karataristisk indgangvinkel for racen: "Her kommer jeg og jeg er ikke bange for noget" på alt han møder. Dog kan vi mange gange se at han bare gør det samme som Jørgen hvis Jørgen er ved hans side. Max er en rigtig hvalp der sover det meste af dagen, gerne sammen med Jørgen eller på vores tær. Hans yngling ting at gøre ved gæster er at bide dem i strømperne og få dem til at hoppe. Man kan virkelig se lykken i øjnene, når det sker. Der gik ikke længe før han faldt ind i vores livsstil og nu lever livet som en rigtig kælehund. Han elsker den måde vi har hund på, f.eks. får begge hundes massage hvilket han går meget op i, og det må endelig ikke går for hurtigt. Man skal alle hans muskler igennem før han er tilfreds. Derudover går ham meget op i hans mad, eller mener, han går meget op i at der er nok til ham.

Max er klar til at indgå i alv nu hvor han har gennemgået forskellige sundhedstests med super dejligt resultat og han har efterhånden nået en alder hvor jeg har et billed af hvordan han er sindsmæssigt. Havde næsten ikke ture at håbe på resultatet, hvis du gerne vil vide resultatet, er du velkommen til at kontakte mig. Tæven skal være fyldt 18 måneder inden Max vil parre hende, han er ikke til de helt unge. Han er heller ikke til de ældre tæver, så han siger også nej tak, hvis de er ældre end 7 år. Tæven skal have DKK stambog, hvis hun er bosat i DK, ellers skal hun have en godkendt FCI stambog. Kun sunde tæver kan blive parret med en han af Kennel Glory Hunter Bulldogs, og tæver der er i balance med sig selv mentalt. Kennel Glory Hunter Bulldogs vil ikke være med til at avle ustabile hvalpe bevist.

Jeg vil gerne have mulighed for at følge graviditet og hvalpe, så forventer at få billeder på mail eller Facebook ofte, hvis vi ikke bor i nærheden af hinanden, så jeg ikke kan se dem i levende live. Jeg vil også gerne have kontakt til hvalpekøbere, da jeg gerne vil se hvalpene løbende gennem deres liv.

Hvis det skulle ske at du ikke har overskuddet til tage dig af hvalpekuldet, vil jeg meget gerne hjælpe til så vidt muligt. 

 
 

Udseende på Max

Max er det jeg vil kalde en lysere rød med hvid han, der har nogle flotte aftegninger på hele kroppen. Han er en meget massiv og stærk hanhund. 

Max har et forholdsvis kort hoved fra nakken til næsespids. På hans skalle har han fint løse rynker, hvor ingen af dem er mere markerede end andre, men pandefugen ses først. Han har samme afstand fra stop/næsespids til næsespids/underlæberand. Næsen har en flot sort farve, med store næsebor uden en stor næsefold. Hans næsefold er så sundhedsmæssig god, så man ikke skal rengøre under der, da der kan singulære luft hele tiden. Dette gør hans ansigtsudtryk karakteristisk, da han har en kortere næsefold end de fleste engelske bulldogs. Max 1 cm underbid, som læberne nemt dækker, så man ikke kan se tænder. 

Max har nogle fine rosenøre der sidder hvor de skal og ikke forstyrre linjen omridset af skallen.  Max har en meget kraftfuld krop allround, med nogle tygge lige ben stammer, en flot ryg, da hans forben er kortere end bagbenene, brede skuldre, bredt og dybt bryst med en flot dyb runding mellem forbenene. Max er vokset meget hurtigt kropsmæssig, så han ser meget massiv ud. Max er HUU clear

 

Max vejer 29 kg.